søndag den 28. oktober 2012

Mere madpakkemad

Det var været et travl weekend, masser af dejlige besøg, og så skulle vi ikke andet .. end at have besøg og bage og vinterklargøre haven og hygge og .. men vi skulle altså vare være hjemme hos os selv hele weekenden.
Jeg er stadig i gang med at tjekke opskrifter til mit madpakkeemne i 7. klasse, så lørdag var der bageskole :-) Anna og Magnus sled i det hele dagen og bagte fantastisk rollingerugbrød, - desværre er mit foto på mystisk vist slettet og nu er brødet spist :-) Så det må I altså hve tilgode. Til rollingerugbrød lavede de gulerodscreme m dild og citron .. mums

Det var ganske enkelt at bage gulerødderne i ovnen i staniol også blende, og alle unge som gamle var helt tossede med det orange stads.
Magnus var nød til at lave en ny omgang i dag, da der jo var spist op.

Bagefter skulle der bages kage, - ikke særligt madpakkevenligt, men det passede ligesom til årstiden med en halloweenkage. Det appelsincreme på kagen, - som var mere orange i virkeligheden.

Det er så skønt at have hjælpere i køkkenet. Og nu ved jeg i hvert fald at vi skal bage snegle og rollingerugbrød m gulerodscreme til.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar