I dag bagte jeg pestosnegle .. en snegl som er i nær familie m pizzasneglen og langt ude også i familie med kanelsneglen.
De færdige resultateter blev godkendt at min smagspanel, - som langt fra er teenagers, men alligevel madpakkespecialister.
Opskriften er enkel.
24 pestosnegle:
50 g gær
2 dl lunkent vand
2 dl kærnemælk
1 tsk salt
2 spsk olivenolie
2½ dl grahamsmel
8½ dl hvedemel ca
tomatpesto, - grøn pesto er tjekket, vi kan bedst lide m tomat :-)
reven parmasan eller cheddarost.
- udrør gær i vand og kærnemælk, tilsæt salt, olie, gramhamsmel og rør godt
- rør hvedemel i lidt efter lidt, ælt godt.
- hæv ca 1 time
- tænd ovn på 225 grader
- rul dejen ud,
- smør godt med pesto på
- rul sammen og skær 24 snegle
- efterhæv 15 min på pladen
- drys ost på toppen, vi kunne bedst lide dem m cheddar.
- bag ca 15 min.
I morgen skal jeg prøve gulerodsdip og hjemmelavet skolerugbrød.
Ummm de må prøves!
SvarSletNu har jeg lavet dine pestosnegle med rød pesto og cheddarost - super lækker mad og gik som varmt brød hos mine børn, som er lidt tilbageholdende mht. ny mad, så jeg er bare så glad! :)) Det var også en hyggelig fælles aktivitet, da vi lavede dem sammen. Tak for opskriften! :))
SvarSlet