søndag den 7. april 2013

Tid til oprydning ???!!!

Leg i lange baner


Efter en laang påskeferie efterfulgt at lock out ramte skolebørn ligner vores stue et legeland, jeg kan godt selv se det. Det er bygget indianerlejr i det ene hjørne, foran fjernsynet har sørøvere og pirater slået sig ned, klar til at angribe cowboylandsbyen henne ved havedøren. Foran brændeovnen lever legoborgen sit egen liv, et liv med riddere og legobrandmænd i en stor forvirring.
Det er bøger, biler og bolde under og over borde... , det roder .... eller det emmer af børn som hygger.
Forleden skulle en af mine tre bukkebrusers venner hentes her af sin far, - efter at drengen også havde været i piratland og legoland og på bilbanen osv .. Det var første gang den far trådte ind i vores hjem, og hans første kommentar vil stå et stykke tid. Han udbrød da han kom ind i stuen:" Nå det var da et skønt stort legeværelse, har I så stue ovenpå!!!!!!!!!!!!!!"
Vores stue er vel ca 60 m2 ..
Jeg kan altså sagtens se det roder, men du godeste hvor der også leves .. og leges lege .. over flere dage, og der bygges og hygges .., så meget at vi nok bare lader det være, i hvert fald et stykke tid endnu, også selvom det ligner et børneværelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar