tirsdag den 22. januar 2013

Uhmm, min nye favorit-salat

Dejlige rødkål uden jul :-)


Jeg har længe sværget til Claus Meyers Salatbog, når jeg skulle finde ny inspiration, noget af det gode ved den er at den er opdelt efter årstider.
Forleden skulle vi have hele svigerfamilien til middag, - langtidssteget rådyrkølle!! Jeg faldt over Meyers rødkålssalat med, feta, soltørrede bær og ristede mandler, den er simpelthen skøn. Perfekt til både rådyrkøller, pizzarester og madpakken.
Man kan ikke købe tørrede kirsebær i Auning krat og omegn, som opskrifter foreskriver, men det går fint med tørrede tranebær og blåbær.
Det der gør at både børn og voksne nyder salaten med velbehag er at man først rører den fintsnittede kål med lidt salt og lige lader det stå en halv time, så går det "kålede" ligesom af kålen :-)

1 kommentar: